2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelecek Olan Öğrencilerin Dikkatine.

Sevgili Farabi Öğrencileri,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemizde eğitim-öğretiminize devam edeceksiniz. Öncelikle Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sizleri Üniversitemizde ağırlayacağımızdan dolayı son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.

Ders kayıtları ile ilgili aşağıdaki hususları dikkat etmenizi istiyoruz.

-

Siz gelmeden önce öğrenci sistemine girişleriniz yapılarak, öğrenci numaralarınız, danışmanlarınız belirlenmektedir.

-             2017-2018 ders kayıtlarımız 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında ilk önce Farabi ofisimize uğramanız ve yönlendirmelerimiz dâhilinde ders kayıtlarınızı başlatmanız gerekmektedir.

-          Ders Değiştirme-Bırakma 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Mutlaka sizler 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında ders kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Ders Değiştirme-Bırakma tarihlerinde ders kaydı yapılmamaktadır.

-          Öğrenim Protokolünden farklı bir ders almanız halinde mutlaka Ders Değiştirme-Bırakma süresinde (11-15 Eylül 2017) Ekle/Sil formu düzenlemeniz gerekmektedir.  Ekle/Sil formu düzenlemeden yapacağınız değişiklikler geçersiz sayılarak, o dersi almamış sayılırsınız.

-              Derslerin Başlaması 11 Eylül 2017 dir.

-              Farabi öğrencileri için Uzaktan Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt işlemleri yapılamamaktadır.

-              Farabi ofisimize geldiğinizde mutlaka 2 fotoğraf ve kimlik fotokopinizi bırakmayı unutmayınız.

Ders kayıtlarında ve diğer konularda sorun yaşadığınızda mutlaka ofisimizle iletişime geçiniz.

Sorunsuz, Başarılı ve Mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz dileklerimizle,

İyi tatiller.