2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine...

Sevgili Farabi öğrencileri,

2019-2020 Eğitim-öğretim yılını Farabi öğrencisi olarak üniversitemizde tamamlamış bulunmaktasınız. Sınavlarınızın bitiminden itibaren ilişik kesme işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlem için belge.mu.edu.tr adresinden Farabi Öğrencisi (Aktif)’i seçerek, öğrenci bilgi sistemindeki kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, İlişik Kesme Belgesi talebinde bulunmanız gerekmektedir. Ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından verilen Farabi Öğrenci Kimlik Kartını da Muğla Farabi Ofisine posta yolu ile göndermeniz gerekmektedir. Not Belgeleriniz bu işlemleri yaptıktan sonra üniversitelerinize gönderilecektir.

Muğla'da ikamet eden ya da Muğla’ya gelecek olan öğrencilerimize bu işlemler için ofisimiz tarafından gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

Devlet yurdunda (KYK) kalan öğrencilerimiz, yurt işlemleri için Yurt Müdürlükleri ile görüşerek gerekli bilgileri alabilirler.

İlişik kesme işlemi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 09.06.2020 11:48 Okunma Sayısı : 1644