2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine.

Ders kayıtları ile ilgili aşağıdaki hususlara lütfen dikkat ediniz.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıtları için, Ders Değiştirme ve Bırakma tarihleri de 03-07 Şubat 2020 tarihleri arasındadır.

Ders Değiştirme ve Bırakma tarihlerinde (03-07 Şubat 2020)  danışman hocanızdan alacağınız ders kayıt formunu imzalı olarak Farabi ofisimize bırakmanız gerekmektedir.

Öğrenim Protokollerinde belirtilen derslerden farklı ders alacaksanız mutlaka Ekle/Sil Formu düzenlemeniz gerekmektedir. Ekle/Sil Formu düzenlemeden yapacağınız değişiklikler geçersiz sayılarak, o dersi almamış sayılırsınız.

Bahar Yarıyılı için seçeceğiniz derslerin bulunduğu Öğrenim Protokollerinden elinizde yoksa Farabi ofisimizden alabilirsiniz.

Derslerin Başlaması 03 Şubat 2020‘ dir.

Kayıtlı olduğunuz üniversitede eğer harç yatıracaksanız zamanında yatırmaya dikkat ediniz.

Ders kayıtlarında veya diğer konularda sorun yaşadığınızda mutlaka ofisimizle iletişime geçiniz.

Sorunsuz, başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmeniz dileklerimizle, başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 03.02.2020 11:12 Okunma Sayısı : 1448